RİZE / İYİDERE - İyidere Halk Eğitimi Merkezi

İyidere Halk Eğitimi Merkezi

Adres
FETHİYE MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. HÜKÜMET KONAGI BLOK NO: 24 İÇ KAPI NO: Z1 İYİDERE / RİZE
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek öncelikle okur-yazar oranını ilçe bazında % 100 e çıkarmak,Orta okul ve lise öğrenimini çeşitli nedenlerle tamamlayamayanları Açık 0kullara yönlendirici çalışmalar yaparak öğrenimlerine sonuna kadar devamlarını sağlamak, Sosyal ve Kültürel kurslarımızla Milli gelenek ve göreneklerimizi devam ettirmek, Mesleki kurslarımızla nitelikli ara insan gücü yetiştirerek bireylerin kişisel, mesleki ve sosyal yönlerini geliştirmek, bölgemizde örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Bölge özellikleri ve kişisel ihtiyaçları yapılan alan çalışmaları ile tespit edip uygun mesleki, sosyal ve kültürel kurslar açarak, seminer ve konferanslar tertipleyip Hayat Boyu Öğrenmeyi özendirmek, bireyleri daha donanımlı hale getirerek mutlu olmalarını sağlamak..
Okur-Yazar oranını ilçe bazında 2023 yılı ekim ayı itibarı ile %92 ye çıkarmak.
KÖMÜR
İL MERKEZİNDEN 15 DAKİKADA BİR BELEDİYE VE DOLMUŞ MİNİBÜSLERLE ULAŞILABİLİR.
İLÇE MERKEZİ.
İL MERKEZİNE 15 KM. İLÇE MERKEZİNDE KAYMAKAMLIK BİNASI I. KAT.